Een comfortabele Pontoon Boot Huren in Eiteren

De comfortabele Lounge Boot is het perfecte boot type voor een dagje waterrecreatie

Lounge Boot Huren

Waarom Lounge Boot Huren in Eiteren

Een Lounge Boot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Eiteren. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Lounge Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

Door de comfortabele banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Lounge Boot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Lounge Boot is minder motorvermogen voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Pontonboot Huren in Eiteren

Het huren van onze pontoon boot is een perfecte ervaring om je waterleven te te beleven.

Slechts een paar uur op een ponton boot op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontoon boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende plek voor ieders wensen. Deze website helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze betaalbare pontoon boot.

Wat precies is een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam en klein, nu zijn ze juist perfect voor vaartochten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten maken gebruik van twee (of drie) pontons om moeiteloos over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontoon boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten perfect om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren?

Hier zijn een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om de hele groep bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, dat geldt vooral bij verschillende generaties, mensen die dan verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar pontonboten zijn gemakkelijk en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan twaalf mensen, alsmede koelboxen en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontoon boot

Hoewel er veel verschillende boot typen zijn om het water op te gaan als je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je een pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om comfortabel te varen naar locaties waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van je pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontoon boot

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten op een pontoon boot is een van de grootste redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor onder andere familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met onze pontoon boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat onze organisatie eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de borden op het water. En op alle andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen