Huur comfortabele Ponton Boot in Lopikerkapel

Een comfortabele Ponton Boot is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Voordelen van Ponton Boot Huren in Lopikerkapel

Een Ponton Boot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Ponton Boot in Lopikerkapel. En dat zie je terug in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Ponton Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Ponton Boot. En dat zie je terug in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

Door de uitgebreide banken is er voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Ponton Boot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is minder vermogen al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Mooie Pontonboot Huren in Lopikerkapel

Het online huren van onze pontonboot is een uitstekende ervaring om het buitenleven te verbeteren.

Een dag in een pontoon boot op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren meer in de schijnwerpers geplaatst door meerdere voordelen van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag , nu zijn pontoon boats ideaal voor excursies op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats maken gebruik van twee (of drie) pontonbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime meren om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontonboot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect geschikt om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier slechts een paar van de meest herkenbare redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer je een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om iedereen  aan boord bij de geplande activiteiten te betrekken, zeker bij wisselende generaties, mensen die veelal verschillende interesses en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar pontonboten zijn geschikt en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan 12 mensen, alsmede koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel verschillende boot types zijn om het water op te gaan als je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je onze pontonboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om in luxe naar plaatsen te varen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een pontonboot

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is grootste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om bij stil te staan bij het varen met onze pontonboot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie eventueel contact met u op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de borden . En natuurlijk op andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen