comfortabele Pontoon Boot Huren in Helsdingen

Een comfortabele Pontonboot is dé uitstekende boot voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Waarom Pontonboot Huren in Helsdingen

Een Pontonboot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontonboot in Helsdingen. En dat voordeel ervaar je in de kosten bij het huren van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontonboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontonboot. En dat voordeel ervaar je in de kosten bij het huren van een Pontonboot!

Door de grote comfortabele banken is er voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontonboot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is een kleine motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Pontonboot Huren in Helsdingen

Het online huren van onze ponton boot is een ideale manier om je waterleven te verbeteren.

Een dag op een pontonboot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor ieders wensen. Deze website zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare ponton boot.

Wat is een ponton boot?

Een pontonboot is een type loungeboot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben ze onlangs meer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag , nu zijn ponton boten perfect voor excursies in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Ponton boten twee pontons om moeiteloos over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote wateren om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren ponton boot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten perfect om met groepen vrienden te gaan genieten van een dag op het water.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier enkele van de meest opgegeven beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen vrienden tot 12 personen. Ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, of als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan soms een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten is misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om aan te denken bij het varen met een ponton boot

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie eventueel contact met u op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op alle andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen