Huur een Ponton Boot in Lakerveld

Een Pontoon Boat is het uitstekende boot type voor een dag plezier op het water

Pontoon Boat Huren

Voordelen van een Pontoon Boat Huren in Lakerveld

Een Pontoon Boat is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoon Boat in Lakerveld. En dat merk je in de huurprijzen van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontoon Boat heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoon Boat. En dat merk je in de huurprijzen van een Pontoon Boat!

Door de groot formaat uitgebreide banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontoon Boat alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoon Boat is een kleine motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Pontonboot Huren in Lakerveld

Het online huren van een pontonboot is een perfecte oplossing om het buitenleven te te beleven.

Slechts een paar uur in een ponton boot op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Ons bedrijf zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een mooie pontonboot.

Wat precies is een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal soort lounge boot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren weer aanbevolen door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam en krap, nu zijn ze juist zeer geschikt voor vaartochten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot is Pontoonboot-huren.nl in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Ponton boten twee of drie pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontonboot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar grote wateren om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontonboot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren?

Hier zijn slechts een paar van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan soms lastig zijn] om de hele groep bij een activiteit te betrekken, vooral als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook sportiviteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn passend en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plek aan een dozijn mensen, evenals coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

De flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er veel verschillende manieren zijn om het water op te gaan als je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontonboot. Als je de pontonboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , om in luxe te varen naar plaatsen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je pontonboot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is grootste redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met een pontonboot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat we contact met u op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden op het water. En ook op alle andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen