Huur comfortabele Ponton Boot in Broek

Een comfortabele Pontoon Boat is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Pontoon Boat Huren

Voordelen van Pontoon Boat Huren in Broek

Een Pontoon Boat is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoon Boat in Broek. En dat voordeel zie je terug in de kosten bij het huren van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen huurboten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontoon Boat heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoon Boat. En dat voordeel zie je terug in de kosten bij het huren van een Pontoon Boat!

Door de comfortabele banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontoon Boat alle ruimte. Zeker vergeleken met andere typen huurboten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoon Boat is minder vermogen al voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Pontonboot Huren in Broek

Het huren van onze ponton boot is een geweldige oplossing om het waterleven te te beleven.

Een dag op een pontonboot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen of te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Pontoonboot-huren.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze betaalbare ponton boot.

Wat is een ponton boot?

Een pontonboot is een soort party boot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag en krap, nu zijn pontonboten perfect voor excursies in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot zijn we in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontonboten gebruiken twee (of drie) pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar grote meren om te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren ponton boot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan varen op een dag op het water.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren

Hier geven we enkele van de meest ervaren punten waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of als iemand een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten een populaire optie zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met onze ponton boot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat onze organisatie eventueel contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden op het water. En natuurlijk ook op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen