Huur een comfortabele Pontoon boot in Ameide

De comfortabele Party Boot is het ideale boot type voor een dagje waterrecreatie

Party Boot Huren

Voordelen van een Party Boot Huren in Ameide

Een Party Boot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Party Boot in Ameide. En dat zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Party Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Party Boot. En dat zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Party Boot!

Door de groot formaat comfortabele banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Party Boot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Party Boot is een kleinere motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Pontonboot Huren in Ameide

Het online huren van een pontoon boat is een perfecte oplossing om je waterleven te te beleven.

Slechts een paar uur in een pontoon boat op het water doorbrengen met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontoon boat verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze betaalbare pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een type party boot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers geplaatst door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag , nu zijn pontoon boats juist zeer geschikt voor watersport op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontonboten twee of drie pontonbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect om met collega’s te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord van de boot op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier zijn een paar van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s . Ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontoon boat

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een pontoon boat is grootste redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met onze pontoon boat

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien we contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden . En op alle andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen