Een Pontoon Boot Huren in Graaf

De Pontoonboot is het perfecte boot type voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Voordelen van Pontoonboot Huren in Graaf

Een Pontoonboot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoonboot in Graaf. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen boten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontoonboot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoonboot. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Pontoonboot!

Door de uitgebreide banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontoonboot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere typen boten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is een kleine motor al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Mooie Pontonboot Huren in Graaf

Het huren van een ponton boot is een uitstekende manier om het buitenleven te te beleven.

Slechts een dag op een pontoon boot op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontonboot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor ieders wensen. Onze organisatie zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een ponton boot.

Wat precies is een ponton boot?

Een pontonboot is een soort loungeboot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam en klein, nu zijn ponton boten juist zeer geschikt voor excursies op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontonboten twee (of drie) pontonbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren ponton boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren

Hier zijn enkele van de meest ervaren redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen tot 12 personen. Ruimte is heel handig als je met een grote groep vaart, maar ook als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om een grotere groep mensen op een boot tegelijkertijd bij een georganiseerde activiteit te betrekken, vooral bij verschillende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar onze pontonboten zijn gemakkelijk en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan een dozijn mensen, alsmede koelers en ze bieden bijvoorbeeld onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er veel manieren zijn om het water op te gaan terwijl je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een ponton boot. Als je de ponton boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , en om in luxe te varen naar plaatsen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van de ponton boot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met een ponton boot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien we contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op andere scheepvaart
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen