Een Pontonboot Huren in Heicop

Een Lounge Boot is dé meest comfortabele boot voor een dagje waterrecreatie

Lounge Boot Huren

Voordelen van Lounge Boot Huren in Heicop

Een Lounge Boot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Heicop. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Lounge Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

Door de groot formaat comfortabele banken is er voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Lounge Boot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Lounge Boot is minder motorvermogen voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Pontonboot Huren in Heicop

Het huren van onze pontoon boat is een perfecte manier om het waterleven te te beleven.

Slechts een paar uur in een pontoon boot op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontonboot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende plek voor ieders wensen. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een soort plezierboot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren weer aanbevolen door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn pontoon boten juist ideaal voor watersport activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot onze organisatie in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boats twee pontonbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontoon boat is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met het gezin te gaan genieten van een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier slechts een paar van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als de kapitein een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan lastig zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt zeker bij wisselende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar ponton boten zijn ideaal en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plek aan 12 passagiers, evenals koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er veel verschillende boot typen zijn om te gaan varen als je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je onze pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om comfortabel naar locaties te gaan waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor onder andere familiereünies en feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om aan te denken bij het varen met een pontoon boat

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf eventueel contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden . En ook op andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen