Een comfortabele Ponton Boot Huren in Haaldersbroek

De comfortabele Lounge Boot is dé ideale boot voor een dagje waterrecreatie

Lounge Boot Huren

Voordelen van een Lounge Boot Huren in Haaldersbroek

Een Lounge Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in Haaldersbroek. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Lounge Boot!

Door de groot formaat uitgebreide banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Lounge Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is een lichte motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Haaldersbroek

Het online huren van een ponton boot is een geweldige manier om het waterleven te te beleven.

Een dag in een ponton boot op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende locatie voor ieders wensen. Ons bedrijf zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een betaalbare ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben pontoon boten onlangs weer in de schijnwerpers geplaatst door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam en krap, tegenwoordig zijn pontoon boats juist zeer geschikt voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons bedrijf in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats twee pontons om effortless op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag op het water.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier zijn slechts enkele van de meest opgegeven redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of als je een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan lastig zijn] om iedereen   samen bij een geplande activiteit te betrekken, vooral als je te maken hebt met verschillende generaties, mensen die veelal verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn geschikt en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plek aan 12 passagiers, alsmede coolboxen en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel manieren zijn om het water op te gaan terwijl je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je onze ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , om comfortabel te varen naar locaties waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een ponton boot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met een ponton boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons boot verhuur bedrijf eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En ook op andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen