Huur een Ponton Boot in Zaandijk

De Lounge Boot is dé meest geschikte boot voor een dagje waterrecreatie

Lounge Boot Huren

Waarom een Lounge Boot Huren in Zaandijk

Een Lounge Boot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in Zaandijk. En dat voordeel merk je in de huurprijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Lounge Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat voordeel merk je in de huurprijzen van een Lounge Boot!

Door de comfortabele banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Lounge Boot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is een lichtere motor genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Pontonboot Huren in Zaandijk

Het online huren van onze ponton boot is een perfecte oplossing om je waterleven te verbeteren.

Een paar uur in een op het water doorbrengen met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Deze website zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een comfortabele ponton boot.

Wat is een ponton boot?

Een pontonboot is een soort lounge boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren weer aanbevolen door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn dit type boten perfect voor activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Ponton boten gebruiken twee pontonbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren?

Hier geven we enkele van de meest ervaren punten waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is vooral handig als je met een grote groep vaart, of als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan soms lastig zijn] om een grotere groep mensen op een boot tegelijkertijd bij een activiteit te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met meerdere generaties, mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie en sportiviteit hebben. Maar pontoon boten zijn ideaal en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende plek aan twaalf mensen, evenals coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er heel veel manieren zijn om het water op te gaan als je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je een ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om in luxe te varen naar waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een ponton boot

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten op een ponton boot is belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste huurboot zijn voor onder andere familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met een ponton boot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien we eventueel contact op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden op het water. En op andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen