Huur een Pontonboot in Vrouwenverdriet

De Lounge Boot is dé meest comfortabele boot voor een dagje waterrecreatie

Lounge Boot Huren

Voordelen van een Lounge Boot Huren in Vrouwenverdriet

Een Lounge Boot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in Vrouwenverdriet. En dat voordeel ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Lounge Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat voordeel ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

Door de groot formaat comfortabele lounge-banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Lounge Boot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is minder vermogen genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Pontonboot Huren in Vrouwenverdriet

Het huren van onze pontoon boot is een ideale manier om je buitenleven te ervaren.

Een dag in een pontoon boot op het water doorbrengen met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boot verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze comfortabele pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal type loungeboot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren meer aangeprezen door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam en klein, nu zijn pontonboten juist zeer geschikt voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot zijn we in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats twee of drie pontonbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontoon boot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect om met het gezin te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier zijn enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep reist, of als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van je pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met onze pontoon boot

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn genoeg aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl contact op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons over je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de borden op het water. En ook op andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen