comfortabele Pontoonboot Huren in Krommenie

Een comfortabele Party Boot is het uitstekende boot type voor een dag plezier op het water

Party Boot Huren

Voordelen van Party Boot Huren in Krommenie

Een Party Boot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Party Boot in Krommenie. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur prijzen van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Party Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Party Boot. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur prijzen van een Party Boot!

Door de groot formaat comfortabele banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Party Boot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Party Boot is een kleine motor voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Mooie Pontonboot Huren in Krommenie

Het online huren van een pontoon boot is een perfecte oplossing om het waterleven te ervaren.

Een paar uur op een pontoon boot op het water met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boat verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Deze pagina zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze betaalbare pontoon boot.

Wat is een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontoon boten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag en klein, tegenwoordig zijn pontoon boats juist ideaal voor een dag in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel sneller zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Ponton boten maken gebruik van twee (of drie) pontonbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar grote plassen om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal om met groepen vrienden te gaan genieten van een dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes en volwassenen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier zijn een paar van de meest herkenbare punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook als iemand een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan soms een uitdaging zijn] om de hele groep samen bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt vooral bij meerdere generaties, mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus en mobiliteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn ideaal en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan 12 mensen, evenals coolboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er veel verschillende boot typen zijn om te gaan varen terwijl je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je een pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , of om comfortabel naar locaties te varen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontoon boot

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontoon boot is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met onze pontoon boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat onze organisatie eventueel contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op alle andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen