Ponton Boot Huren in Haanwijk

Een Party Boot is het perfecte boot type voor een dag plezier op het water

Party Boot Huren

Voordelen van een Party Boot Huren in Haanwijk

Een Party Boot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Party Boot in Haanwijk. En dat ervaar je in de verhuur kosten van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen huurboten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Party Boot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Party Boot. En dat ervaar je in de verhuur kosten van een Party Boot!

Door de grote uitgebreide banken is er voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Party Boot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere typen huurboten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Party Boot is een lichte motor genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Pontonboot Huren in Haanwijk

Het huren van een ponton boot is een perfecte ervaring om je waterleven te te beleven.

Slechts een paar uur op een ponton boot op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een type plezierboot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn pontoon boats juist perfect voor activiteiten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Ponton boten maken gebruik van twee pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar ruime plassen om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord van de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier zijn slechts enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen vrienden . Dit is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep vaart, of als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om een grotere groep mensen bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, zeker als je te maken hebt met verschillende generaties, mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie en sportieve voorkeur hebben. Maar onze pontoon boten zijn passend en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan twaalf passagiers, evenals koelers en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel manieren zijn om te varen terwijl je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een ponton boot. Als je de ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om comfortabel te varen naar plaatsen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een ponton boot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten op een ponton boot is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire optie zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om aan te denken bij het varen met een ponton boot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende aanwezig voor 12 personen (incl kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien we contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden . En natuurlijk op alle andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen