Huur Pontonboot in Houtdijken

De Pontoon Boat is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Pontoon Boat Huren

Voordelen van Pontoon Boat Huren in Houtdijken

Een Pontoon Boat is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoon Boat in Houtdijken. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur prijzen van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontoon Boat heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoon Boat. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur prijzen van een Pontoon Boat!

Door de grote comfortabele lounge-banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontoon Boat alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten liggen op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoon Boat is een lichte motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Houtdijken

Het huren van onze pontoon boat is een ideale ervaring om het buitenleven te verbeteren.

Een dag in een pontoon boot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze ponton boot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Deze website zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele pontoon boat.

Wat precies is een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal type lounge boot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren meer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn dit type boten ideaal voor excursies op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontonboten maken gebruik van twee (of drie) pontonbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime wateren om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontoon boat is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier zijn enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep reist, of als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te plannen.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om iedereen  op een boot tegelijkertijd bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met verschillende generaties, mensen die dan verschillende voorkeuren en energie niveaus en mobiliteit hebben. Maar onze pontonboten zijn gemakkelijk en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan twaalf mensen, alsmede koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende boot typen zijn om te varen terwijl je hier in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je de pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , of om in luxe te varen naar waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van de pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is grootste redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om bij stil te staan bij het varen met een pontoon boat

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien onze organisatie contact met u op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen