Huur een comfortabele Ponton Boot in Hendrik-Ido-Ambacht

Een comfortabele Ponton Boot is het uitstekende boot type voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Waarom een Ponton Boot Huren in Hendrik-Ido-Ambacht

Een Ponton Boot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Ponton Boot in Hendrik-Ido-Ambacht. En dat voordeel in kosten merk je in de verhuur kosten van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Ponton Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Ponton Boot. En dat voordeel in kosten merk je in de verhuur kosten van een Ponton Boot!

Door de uitgebreide zittingen is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Ponton Boot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere typen boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is minder motorvermogen genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Pontonboot Huren in Hendrik-Ido-Ambacht

Het online huren van onze ponton boot is een geweldige ervaring om het waterleven te te beleven.

Een dag op een pontoon boot op het water doorbrengen met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze ponton boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Deze website zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een comfortabele ponton boot.

Wat precies is een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal type loungeboot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht door overduidelijke voordelen van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en krap, nu zijn pontoon boten juist perfect voor watersport op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boats twee (of drie) pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe ponton boot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren

Hier geven we enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Dit is vooral handig als je met een grote groep reist, maar ook wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om de hele groep samen bij een activiteit te betrekken, dat geldt vooral bij wisselende generaties, mensen die dan verschillende voorkeuren en energie niveaus en mobiliteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan een dozijn mensen, alsmede koelboxen en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel boot typen zijn om te varen als je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je onze ponton boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om te varen naar waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een ponton boot

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de grootste redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om aan te denken bij het varen met een ponton boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien Boot-huur.nl eventueel contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard op andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen