Huur een Pontoon boot in Ilpendam

De Lounge Boot is het meest geschikte boot type voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Waarom een Lounge Boot Huren in Ilpendam

Een Lounge Boot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Ilpendam. En dat ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Lounge Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Lounge Boot!

Door de groot formaat uitgebreide zittingen is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Lounge Boot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is een kleinere motor genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Pontonboot Huren in Ilpendam

Het huren van onze ponton boot is een ideale oplossing om het waterleven te ervaren.

Een dag op een pontoon boat op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal type plezierboot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag en klein, tegenwoordig zijn dit soort boten ideaal voor watersport in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons bedrijf in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boten gebruiken twee (of drie) pontonbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren ponton boot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten ideaal geschikt om met collega’s te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord van de boot op hen .

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier geven we enkele van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s . Dit is heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan lastig zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij een geplande activiteit te betrekken, zeker als je te maken hebt met verschillende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar onze pontonboten zijn passend en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan twaalf mensen, evenals coolboxen en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

De flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er heel veel verschillende boot types zijn om het water op te gaan terwijl je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je een ponton boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om comfortabel te varen naar locaties waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de ponton boot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met onze ponton boot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl contact op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En ook op alle andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen