Huur Pontonboot in Purmerland

Een Pontonboot is dé uitstekende boot voor een dagje waterrecreatie

Pontonboot Huren

Waarom Pontonboot Huren in Purmerland

Een Pontonboot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontonboot in Purmerland. En dat zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontonboot. En dat zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Pontonboot!

Door de groot formaat uitgebreide zittingen is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontonboot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is een lichte motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Pontonboot Huren in Purmerland

Het huren van onze ponton boot is een ideale ervaring om je waterleven te verbeteren.

Slechts een paar uur op een pontoon boot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Pontoonboot-huren.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een mooie ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een soort lounge boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben pontonboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag , nu zijn dit type boten zeer geschikt voor activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boats gebruiken twee (of drie) pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar grote plassen om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten perfect om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen en volwassenen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren

Hier zijn een paar van de meest ervaren beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen . Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een ponton boot

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een ponton boot is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om bij stil te staan bij het varen met een ponton boot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat onze organisatie contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de borden . En op andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen