Een Ponton Boot Huren in Purmer

Een Pontoonboot is dé uitstekende boot voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Voordelen van Pontoonboot Huren in Purmer

Een Pontoonboot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoonboot in Purmer. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontoonboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoonboot. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

Door de grote uitgebreide loungebanken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontoonboot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoonboot is een lichte motor al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Pontonboot Huren in Purmer

Het huren van een ponton boot is een ideale oplossing om je buitenleven te verbeteren.

Een dag in een ponton boot op het water doorbrengen met vrienden en familie om te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende locatie voor ieders wensen. Deze pagina zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare ponton boot.

Wat precies is een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal type lounge boot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontoon boten de laatste jaren weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag en klein, nu zijn ze zeer geschikt voor excursies in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats gebruiken twee pontonbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar ruime meren om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele ponton boot is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan varen op een heerlijke dag op het water.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier geven we slechts een paar van de meest ervaren punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep reist, of als iemand een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de regels van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een ponton boot

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten op een ponton boot is een van de belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met een ponton boot

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar indien we contact op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de borden . En op andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen