Huur een comfortabele Ponton Boot in Klinkenberg

De comfortabele Ponton Boot is dé meest comfortabele boot voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Voordelen van een Ponton Boot Huren in Klinkenberg

Een Ponton Boot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Ponton Boot in Klinkenberg. En dat merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Ponton Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Ponton Boot. En dat merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

Door de comfortabele lounge-banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Ponton Boot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Ponton Boot is een lichte motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Pontonboot Huren in Klinkenberg

Het online huren van onze ponton boot is een ideale manier om het buitenleven te ervaren.

Slechts een dag in een pontoon boat op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze ponton boot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze mooie ponton boot.

Wat is een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal soort lounge boot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontoon boten de laatste jaren weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn ze juist perfect voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boten twee pontons om moeiteloos over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime meren om te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren ponton boot is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten ideaal om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen familie . Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook als iemand een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan lastig zijn] om de hele groep samen bij een geplande activiteit te betrekken, zeker als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en niveaus van energie en sportieve voorkeur hebben. Maar pontonboten zijn ideaal en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan twaalf passagiers, alsmede koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

De flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende manieren zijn om het water op te gaan als je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je een ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , en om in luxe naar te gaan waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen regels van je ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met onze ponton boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf eventueel contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op alle andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen