Huur Ponton Boot in Laag-Blokland

Een Pontonboot is het meest geschikte boot type voor een dagje waterrecreatie

Pontonboot Huren

Waarom Pontonboot Huren in Laag-Blokland

Een Pontonboot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Laag-Blokland. En dat voordeel merk je als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontonboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat voordeel merk je als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

Door de groot formaat uitgebreide lounge-banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontonboot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere typen boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontonboot is een lichte motor voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Laag-Blokland

Het online huren van een pontoon boot is een ideale oplossing om je waterleven te ervaren.

Slechts een paar uur op een pontoon boat op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze betaalbare pontoon boot.

Wat is een pontoon boot?

Een pontonboot is een type party boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en krap, nu zijn pontonboten juist zeer geschikt voor excursies op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot zijn we in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontonboten twee pontonbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontonboot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime plassen om te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten perfect geschikt om met het gezin te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren

Hier zijn enkele van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen . Deze ruimte is heel handig als je met een grote groep vaart, maar ook als iemand een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging zijn] om een grotere groep mensen aan boord bij de activiteiten te betrekken, dat geldt zeker bij wisselende generaties mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie en sportiviteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn geschikt en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan twaalf mensen, evenals koelers en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel manieren zijn om te varen als je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je de pontoon boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om te varen naar waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met onze pontoon boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn genoeg aanwezig voor op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de borden . En op andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen