Huur comfortabele Ponton Boot in Laag-Blokland

Een comfortabele Party Boot is het uitstekende boot type voor een dagje waterrecreatie

Party Boot Huren

Voordelen van Party Boot Huren in Laag-Blokland

Een Party Boot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Party Boot in Laag-Blokland. En dat ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Party Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Party Boot. En dat ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Party Boot!

Door de groot formaat comfortabele lounge-banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Party Boot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Party Boot is een lichtere motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Pontonboot Huren in Laag-Blokland

Het huren van een ponton boot is een ideale manier om het buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur op een pontoon boat op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boat verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Deze pagina zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een comfortabele ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag en krap, tegenwoordig zijn ze juist ideaal voor watersport op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten twee (of drie) pontonbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal om met groepen vrienden te gaan genieten van een dag op het water.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier zijn slechts een paar van de meest opgegeven redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Deze ruimte is heel handig als je met een grote groep vaart, maar ook als je een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij de geplande activiteiten te betrekken, vooral als je te maken hebt met meerdere generaties mensen die veelal verschillende interesses en niveaus van energie maar ook sportiviteit hebben. Maar onze ponton boten zijn passend en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan twaalf passagiers, evenals koelers en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er veel boot typen zijn om te gaan varen terwijl je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je onze ponton boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om comfortabel naar te varen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde regels van de ponton boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met een ponton boot

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de borden op het water. En natuurlijk op andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen