Een Pontoon Boot Huren in Giessen-Oudekerk

Een Pontoonboot is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Voordelen van Pontoonboot Huren in Giessen-Oudekerk

Een Pontoonboot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoonboot in Giessen-Oudekerk. En dat merk je als huurder in de huurprijzen van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontoonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoonboot. En dat merk je als huurder in de huurprijzen van een Pontoonboot!

Door de grote uitgebreide lounge-banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Pontoonboot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is een lichtere motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Pontonboot Huren in Giessen-Oudekerk

Het online huren van onze pontoon boot is een ideale oplossing om het waterleven te verbeteren.

Een dag in een op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boat verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie pontoon boot.

Wat precies is een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben pontonboten onlangs meer in de schijnwerpers gebracht door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam en krap, tegenwoordig zijn dit soort boten juist perfect voor activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons pontonboot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Ponton boten maken gebruik van twee (of drie) pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar grote meren om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met collega’s te gaan varen op een dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier slechts een paar van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep vaart, of wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan lastig zijn] om iedereen   samen bij de activiteiten te betrekken, zeker bij verschillende generaties mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus en sportiviteit hebben. Maar ponton boten zijn ideaal en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan twaalf mensen, alsmede koelboxen en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel type boten zijn om te varen terwijl je hier in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je de pontoon boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), of om in luxe naar te varen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de regels van je pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een pontoon boot

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor onder andere familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met een pontoon boot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat we eventueel contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden . En op alle andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen