Huur een comfortabele Ponton Boot in Hardinxveld-Giessendam

Een comfortabele Pontoonboot is dé uitstekende boot voor een dagje waterrecreatie

Pontoonboot Huren

Voordelen van een Pontoonboot Huren in Hardinxveld-Giessendam

Een Pontoonboot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoonboot in Hardinxveld-Giessendam. En dat voordeel ervaar je als huurder in de verhuur prijzen van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten boten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontoonboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoonboot. En dat voordeel ervaar je als huurder in de verhuur prijzen van een Pontoonboot!

Door de groot formaat uitgebreide zittingen is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontoonboot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten boten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is een kleinere motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Mooie Pontonboot Huren in Hardinxveld-Giessendam

Het online huren van een pontonboot is een uitstekende oplossing om je waterleven te verbeteren.

Slechts een dag in een pontonboot op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze mooie pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een soort party boot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs meer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag en krap, nu zijn ze ideaal voor watersport activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons pontonboot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontonboten gebruiken twee (of drie) pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote meren om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontonboot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal om met collega’s te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord van de boot op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren

Hier geven we slechts een paar van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te organiseren.

Het kan soms lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is meest voorname redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met onze pontonboot

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl eventueel contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de borden . En op alle andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen