Huur een Pontonboot in Middenbeemster

De Pontoonboot is dé meest comfortabele boot voor een dagje waterrecreatie

Pontoonboot Huren

Waarom een Pontoonboot Huren in Middenbeemster

Een Pontoonboot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoonboot in Middenbeemster. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontoonboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoonboot. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

Door de comfortabele lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontoonboot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is een kleine motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Mooie Pontonboot Huren in Middenbeemster

Het huren van onze pontonboot is een geweldige ervaring om het buitenleven te ervaren.

Een dag in een op het water doorbrengen met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Deze pagina zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze pontonboot.

Wat precies is een pontonboot?

Een pontonboot is een type party boot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze vrij langzaam en klein, tegenwoordig zijn ponton boten zeer geschikt voor een dag in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons bedrijf in staat om een luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats maken gebruik van twee pontons om effortless op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote meren om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontonboot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten ideaal om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier zijn slechts enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Dit is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor onder andere familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met onze pontonboot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien onze organisatie eventueel contact op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk op andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen