Pontonboot Huren in Noordbeemster

Een Pontonboot is het perfecte boot type voor een dagje waterrecreatie

Pontonboot Huren

Voordelen van een Pontonboot Huren in Noordbeemster

Een Pontonboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Noordbeemster. En dat ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontonboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

Door de grote comfortabele banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Pontonboot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is minder motorvermogen genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Noordbeemster

Het online huren van een ponton boot is een ideale manier om je buitenleven te ervaren.

Slechts een paar uur op een pontonboot op het water doorbrengen met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze comfortabele ponton boot.

Wat is een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben ze onlangs weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk traag , nu zijn pontonboten juist perfect voor watersport activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Ponton boten gebruiken twee (of drie) pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime wateren om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten perfect om met collega’s te gaan varen op een dag op het water.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren?

Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s tot 12 personen. Dit is heel handig als je met een grote groep vaart, of als de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om iedereen  aan boord tegelijkertijd bij de geplande activiteiten te betrekken, vooral bij verschillende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en energie niveaus maar ook mobiliteit hebben. Maar onze pontonboten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan twaalf passagiers, evenals coolboxen en opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er veel verschillende manieren zijn om te gaan varen terwijl je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een ponton boot. Als je een ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om naar te varen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van de ponton boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is een van de grootste redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met onze ponton boot

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons bedrijf contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En op alle andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen