Huur een Ponton Boot in Beets

Een Ponton Boot is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Voordelen van een Ponton Boot Huren in Beets

Een Ponton Boot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Beets. En dat voordeel ervaar je in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Ponton Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat voordeel ervaar je in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

Door de grote comfortabele lounge-banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Ponton Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is een kleine motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Mooie Pontonboot Huren in Beets

Het online huren van onze pontoon boot is een uitstekende oplossing om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een pontonboot op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze mooie pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal type plezierboot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en klein, tegenwoordig zijn ze zeer geschikt voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boten twee of drie pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een ponton boot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar grote plassen om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten ideaal om met collega’s te gaan genieten van een dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren

Hier een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook als iemand een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan soms lastig zijn] om een grotere groep op een boot tegelijkertijd bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met wisselende generaties mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie en sportieve voorkeur hebben. Maar pontonboten zijn geschikt en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan een dozijn mensen, alsmede koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

De flexibiliteit van pontoon boot

Hoewel er natuurlijk heel veel type boten zijn om te gaan varen als je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je een pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , en om in luxe te varen naar locaties waar je in het water kunt springen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van de pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om aan te denken bij het varen met onze pontoon boot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf over je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk op alle andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen