Pontonboot Huren in Kathoek

Een Pontoon Boat is het ideale boot type voor een dagje waterrecreatie

Pontoon Boat Huren

Voordelen van een Pontoon Boat Huren in Kathoek

Een Pontoon Boat is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoon Boat in Kathoek. En dat voordeel zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontoon Boat heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoon Boat. En dat voordeel zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Pontoon Boat!

Door de comfortabele zittingen is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Pontoon Boat meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten liggen op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoon Boat is een kleinere motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Pontonboot Huren in Kathoek

Het online huren van een pontoon boat is een perfecte ervaring om je waterleven te verbeteren.

Een dag op een pontoon boot op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor ieders wensen. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een soort party boot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontoon boten de laatste jaren weer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag en klein, tegenwoordig zijn pontoon boats juist ideaal voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons bedrijf in staat om een luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten twee of drie pontons om effortless over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime meren om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontoon boat is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier een paar van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan soms lastig zijn] om een grotere groep mensen samen bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt vooral bij verschillende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook mobiliteit hebben. Maar onze ponton boten zijn passend en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plek aan een dozijn mensen, alsmede coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende type boten zijn om te gaan varen als je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je een pontoon boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om in luxe naar locaties te varen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een pontoon boat

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste huurboot zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met een pontoon boat

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons boot verhuur bedrijf eventueel contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen