comfortabele Ponton Boot Huren in Oudendijk

Een comfortabele Pontonboot is dé uitstekende boot voor een dagje waterrecreatie

Pontonboot Huren

Waarom een Pontonboot Huren in Oudendijk

Een Pontonboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Oudendijk. En dat zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontonboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

Door de groot formaat comfortabele loungebanken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontonboot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is minder vermogen al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Pontonboot Huren in Oudendijk

Het online huren van onze pontonboot is een perfecte manier om je waterleven te verbeteren.

Een dag op een op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een mooie pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs meer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn dit type boten perfect voor watersport op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot is Pontoonboot-huren.nl in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten maken gebruik van twee of drie pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime wateren om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten perfect om met de hele familie te gaan genieten van een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier geven we slechts enkele van de meest opgegeven punten waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen vrienden . Dit is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep reist, of wanneer je een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om de hele groep samen bij de activiteiten te betrekken, zeker als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie en sportieve voorkeur hebben. Maar pontonboten zijn passend en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan een dozijn passagiers, evenals coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende boot types zijn om te gaan varen als je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je de pontonboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , om comfortabel te varen naar waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je pontonboot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontonboot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een pontonboot is meest voorname redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met een pontonboot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat we contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen