Huur comfortabele Pontonboot in De Hulk

De comfortabele Pontonboot is dé perfecte boot voor een dagje waterrecreatie

Pontonboot Huren

Waarom Pontonboot Huren in De Hulk

Een Pontonboot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontonboot in De Hulk. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur prijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen huurboten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontonboot. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur prijzen van een Pontonboot!

Door de grote comfortabele lounge-banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontonboot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere typen huurboten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontonboot is minder motorvermogen genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Comfortabele Pontonboot Huren in De Hulk

Het online huren van een pontoon boot is een uitstekende ervaring om je waterleven te verbeteren.

Een paar uur op een op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boat verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor meerdere activiteiten. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een comfortabele pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal soort plezierboot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze onlangs weer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en krap, tegenwoordig zijn pontonboten zeer geschikt voor watersport activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Ponton boten maken gebruik van twee (of drie) pontonbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontoon boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten perfect geschikt om met collega’s te gaan varen op een dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen makkelijk kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier slechts een paar van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen vrienden tot 12 personen. Deze ruimte is heel handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging blijken, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met een pontoon boot

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat we eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden op het water. En natuurlijk op andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen