Huur Pontoon boot in Etersheim

Een Lounge Boot is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Voordelen van Lounge Boot Huren in Etersheim

Een Lounge Boot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in Etersheim. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Lounge Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

Door de grote uitgebreide loungebanken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Lounge Boot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Lounge Boot is een lichte motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Etersheim

Het online huren van onze pontoon boat is een ideale manier om het waterleven te verbeteren.

Een paar uur in een pontoon boat op het water met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een comfortabele pontoon boat.

Wat is een pontoon boat?

Een pontonboot is een soort plezierboot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben ze onlangs weer aanbevolen door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn ze juist perfect voor excursies op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel sneller zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot onze organisatie in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten twee of drie pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een ponton boot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur pontoon boat is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier zijn slechts enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of als de organisator een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan een uitdaging zijn] om iedereen   bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met meerdere generaties, mensen die veelal verschillende interesses en energie niveaus maar ook mobiliteit hebben. Maar onze ponton boten zijn geschikt en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende ruimte aan 12 mensen, evenals koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er natuurlijk veel verschillende type boten zijn om te varen als je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je een pontoon boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om te varen naar plaatsen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontoon boat

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is grootste redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om aan te denken bij het varen met een pontoon boat

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf contact op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden . En natuurlijk ook op alle andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen