Huur comfortabele Pontoon boot in Nieuwe-Wetering

Een comfortabele Pontonboot is het meest comfortabele boot type voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Waarom Pontonboot Huren in Nieuwe-Wetering

Een Pontonboot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Nieuwe-Wetering. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de verhuur kosten van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontonboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de verhuur kosten van een Pontonboot!

Door de uitgebreide banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontonboot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is een kleine motor genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Nieuwe-Wetering

Het online huren van onze pontoon boot is een uitstekende oplossing om het waterleven te ervaren.

Slechts een paar uur in een pontoon boat op het water doorbrengen met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze comfortabele pontoon boot.

Wat is een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal type loungeboot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben ze onlangs meer aangeprezen door grote voordelen van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn pontoon boats juist perfect voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boats maken gebruik van twee of drie pontons om effortless over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur pontoon boot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier zijn slechts een paar van de meest ervaren redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen tot 12 personen. Ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer je een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan soms lastig zijn] om de hele groep bij de activiteiten te betrekken, vooral als je te maken hebt met verschillende generaties mensen die veelal verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar pontoon boten zijn geschikt en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan een dozijn passagiers, alsmede coolboxen en ze bieden bijvoorbeeld onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende boot typen zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je onze pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om comfortabel naar te varen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van de pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om aan te denken bij het varen met onze pontoon boot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard op andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen