comfortabele Pontoon Boot Huren in Blauwkapel

De comfortabele Ponton Boot is dé perfecte boot voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Voordelen van Ponton Boot Huren in Blauwkapel

Een Ponton Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Blauwkapel. En dat ervaar je in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Ponton Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat ervaar je in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

Door de uitgebreide loungebanken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Ponton Boot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is minder motorvermogen al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Blauwkapel

Het huren van een pontoon boot is een ideale manier om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag in een pontoon boot op het water doorbrengen met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze ponton boot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze mooie pontoon boot.

Wat is een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal type plezierboot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontoon boten onlangs weer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag en krap, tegenwoordig zijn dit type boten zeer geschikt voor activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boats maken gebruik van twee (of drie) pontons om effortless op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar ruime plassen om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele pontoon boot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten perfect om met groepen vrienden te gaan genieten van een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren?

Hier zijn slechts enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen vrienden tot 12 personen. Dit is vooral handig als je met een grote groep reist, of wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan een uitdaging zijn] om iedereen   tegelijkertijd bij de activiteiten te betrekken, dat geldt zeker bij wisselende generaties mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar pontonboten zijn gemakkelijk en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan twaalf mensen, alsmede koelboxen en ze bieden bijvoorbeeld onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van pontoon boot

Hoewel er veel verschillende boot typen zijn om te varen terwijl je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je een pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om in luxe te varen naar waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een pontoon boot

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten op een pontoon boot is belangrijkste redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om aan te denken bij het varen met onze pontoon boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor op de boot
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf eventueel contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En natuurlijk ook op alle andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen