Huur Pontonboot in Oud-Zuilen

De Ponton Boot is dé meest comfortabele boot voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Waarom Ponton Boot Huren in Oud-Zuilen

Een Ponton Boot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Oud-Zuilen. En dat voordeel merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Ponton Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat voordeel merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

Door de groot formaat uitgebreide lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Ponton Boot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Ponton Boot is een lichtere motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Mooie Pontonboot Huren in Oud-Zuilen

Het online huren van een pontoon boat is een perfecte oplossing om het waterleven te verbeteren.

Slechts een dag in een pontonboot op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze pontoon boat.

Wat is een pontoon boat?

Een pontonboot is een soort loungeboot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben pontoon boten onlangs meer in de schijnwerpers geplaatst door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn pontoon boten zeer geschikt voor watersport activiteiten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontonboten gebruiken twee of drie pontonbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan varen op een dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren?

Hier zijn een paar van de meest ervaren punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, of wanneer je een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging zijn] om iedereen  op een boot bij een activiteit te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met verschillende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar onze pontoon boten zijn geschikt en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan een dozijn passagiers, alsmede koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel verschillende boot types zijn om te varen terwijl je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je een pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om in luxe te varen naar waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontoon boat

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met onze pontoon boat

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons boot verhuur bedrijf contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de borden . En natuurlijk ook op andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen