Pontonboot Huren in Maarssen

Een Pontonboot is dé meest comfortabele boot voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Voordelen van een Pontonboot Huren in Maarssen

Een Pontonboot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Maarssen. En dat merk je als huurder in de verhuur kosten van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontonboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat merk je als huurder in de verhuur kosten van een Pontonboot!

Door de uitgebreide lounge-banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontonboot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is een kleinere motor al voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Pontonboot Huren in Maarssen

Het huren van een pontoon boat is een perfecte manier om het waterleven te verbeteren.

Een paar uur op een ponton boot op het water doorbrengen met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Pontoonboot-huren.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een betaalbare pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal soort loungeboot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn ponton boten juist zeer geschikt voor activiteiten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boten twee (of drie) pontonbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar grote meren om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met de hele familie te gaan varen op een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier zijn slechts enkele van de meest ervaren beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep vaart, of wanneer je een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te plannen.

Het kan soms lastig zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij een geplande activiteit te betrekken, zeker bij verschillende generaties, mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar ponton boten zijn gemakkelijk en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan twaalf mensen, evenals koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel boot typen zijn om te varen als je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je een pontoon boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om te varen naar waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van de pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is meest voorname redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met een pontoon boat

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie eventueel contact op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de borden op het water. En natuurlijk op andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen