Ponton Boot Huren in Oud-Maarsseveen

Een Pontoonboot is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Voordelen van Pontoonboot Huren in Oud-Maarsseveen

Een Pontoonboot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoonboot in Oud-Maarsseveen. En dat ervaar je in de verhuur kosten van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontoonboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoonboot. En dat ervaar je in de verhuur kosten van een Pontoonboot!

Door de comfortabele banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontoonboot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoonboot is een lichtere motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Pontonboot Huren in Oud-Maarsseveen

Het huren van onze pontonboot is een uitstekende oplossing om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag in een pontonboot op het water doorbrengen met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Deze website helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele pontonboot.

Wat is een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal type party boot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben pontonboten onlangs meer in de schijnwerpers gebracht door overduidelijke voordelen van pontons. In het verleden waren ze vrij langzaam , nu zijn ponton boten juist perfect voor watersport activiteiten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten maken gebruik van twee (of drie) pontons om effortless op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur pontonboot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier zijn slechts een paar van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep reist, of als je een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan soms een uitdaging zijn] om iedereen  op een boot bij een geplande activiteit te betrekken, vooral bij verschillende generaties, mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie maar ook sportiviteit hebben. Maar onze ponton boten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plek aan twaalf mensen, alsmede coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er natuurlijk veel verschillende boot typen zijn om het water op te gaan als je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je een pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om comfortabel naar locaties te gaan waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met een pontonboot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien we eventueel contact op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op alle andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen