Huur Ponton Boot in Oud-Loosdrecht

Een Pontoonboot is het perfecte boot type voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Voordelen van Pontoonboot Huren in Oud-Loosdrecht

Een Pontoonboot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoonboot in Oud-Loosdrecht. En dat ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten boten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontoonboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoonboot. En dat ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

Door de groot formaat uitgebreide zittingen is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontoonboot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten boten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is een kleinere motor al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Pontonboot Huren in Oud-Loosdrecht

Het online huren van een pontoon boot is een uitstekende manier om je waterleven te verbeteren.

Slechts een dag in een pontoon boat op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze pontoon boot.

Wat precies is een pontoon boot?

Een pontonboot is een soort party boot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontonboten de laatste jaren weer aanbevolen door meerdere voordelen van pontons. In het verleden waren ze vrij traag en klein, tegenwoordig zijn ponton boten juist perfect voor watersport op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot onze organisatie in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontoon boten maken gebruik van twee of drie pontons om effortless over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur pontoon boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan varen op een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord van de boot op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren

Hier geven we slechts enkele van de meest herkenbare redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen familie tot 12 personen. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep vaart, of als de organisator een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan een uitdaging zijn] om de hele groep bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar ponton boten zijn geschikt en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan een dozijn mensen, alsmede koelers en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel manieren zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je onze pontoon boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om naar locaties te varen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om aan te denken bij het varen met onze pontoon boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat onze organisatie contact op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk ook op alle andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen