comfortabele Ponton Boot Huren in Oud-Loosdrecht

Een comfortabele Pontoonboot is dé perfecte boot voor een dagje waterrecreatie

Pontoonboot Huren

Waarom Pontoonboot Huren in Oud-Loosdrecht

Een Pontoonboot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoonboot in Oud-Loosdrecht. En dat voordeel zie je terug in de verhuur prijzen van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontoonboot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoonboot. En dat voordeel zie je terug in de verhuur prijzen van een Pontoonboot!

Door de groot formaat uitgebreide banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontoonboot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere typen boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is een lichtere motor al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Pontonboot Huren in Oud-Loosdrecht

Het huren van onze pontoon boat is een ideale manier om het waterleven te verbeteren.

Een dag in een ponton boot op het water met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele pontoon boat.

Wat is een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs weer aanbevolen door meerdere voordelen van pontons. In het verleden waren ze vrij traag en krap, tegenwoordig zijn dit soort boten zeer geschikt voor vaartochten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontoon boten twee pontons om moeiteloos over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar grote meren om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren?

Hier geven we een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Dit is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan een uitdaging zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij een activiteit te betrekken, zeker als je te maken hebt met meerdere generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar onze ponton boten zijn passend en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende ruimte aan twaalf mensen, alsmede coolboxen en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

De flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er heel veel type boten zijn om te varen terwijl je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je de pontoon boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om in luxe naar plaatsen te varen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met een pontoon boat

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op alle andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen