Huur comfortabele Ponton Boot in Loenen

De comfortabele Party Boot is het ideale boot type voor een dagje waterrecreatie

Party Boot Huren

Waarom Party Boot Huren in Loenen

Een Party Boot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Party Boot in Loenen. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur kosten van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Party Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Party Boot. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur kosten van een Party Boot!

Door de groot formaat comfortabele banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Party Boot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Party Boot is minder vermogen al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Pontonboot Huren in Loenen

Het online huren van onze ponton boot is een ideale manier om je waterleven te ervaren.

Een paar uur op een ponton boot op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een type plezierboot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze de laatste jaren meer aangeprezen door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag en klein, tegenwoordig zijn pontoon boten juist ideaal voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot onze organisatie in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats twee pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen .

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier geven we een paar van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s . Deze ruimte is vooral welkom als je met een grote groep vaart, of wanneer je een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de ponton boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een ponton boot

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met een ponton boot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de borden . En uiteraard ook op alle andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen