Huur comfortabele Ponton Boot in Nieuwerhoek

Een comfortabele Pontoonboot is het perfecte boot type voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Waarom Pontoonboot Huren in Nieuwerhoek

Een Pontoonboot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoonboot in Nieuwerhoek. En dat ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontoonboot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoonboot. En dat ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Pontoonboot!

Door de groot formaat comfortabele banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontoonboot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoonboot is minder motorvermogen genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Nieuwerhoek

Het online huren van een ponton boot is een perfecte manier om het waterleven te verbeteren.

Een paar uur op een pontoon boot op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een betaalbare ponton boot.

Wat precies is een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal type lounge boot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze onlangs meer aangeprezen door meerdere voordelen van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk traag , nu zijn pontonboten perfect voor activiteiten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Ponton boten gebruiken twee pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar grote wateren om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met het gezin te gaan genieten van een dag of avond op het water.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren

Hier enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan wel eens lastig zijn] om de hele groep bij een activiteit te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met meerdere generaties, mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar ponton boten zijn ideaal en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan twaalf mensen, alsmede koelers en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel boot types zijn om te varen terwijl je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je onze ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om naar te varen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van de ponton boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een ponton boot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een ponton boot is belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met een ponton boot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien onze organisatie eventueel contact op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En op andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen