Huur comfortabele Pontoon boot in Oukoop

De comfortabele Pontoonboot is het meest comfortabele boot type voor een dagje waterrecreatie

Pontoonboot Huren

Voordelen van Pontoonboot Huren in Oukoop

Een Pontoonboot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoonboot in Oukoop. En dat voordeel ervaar je in de verhuur kosten van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten boten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontoonboot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoonboot. En dat voordeel ervaar je in de verhuur kosten van een Pontoonboot!

Door de groot formaat comfortabele banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontoonboot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten boten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is minder motorvermogen genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Oukoop

Het online huren van een ponton boot is een perfecte oplossing om je waterleven te ervaren.

Slechts een paar uur op een pontonboot op het water met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een ponton boot.

Wat precies is een ponton boot?

Een pontonboot is een soort lounge boot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben ze onlangs meer aanbevolen door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn dit type boten zeer geschikt voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot zijn we in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten maken gebruik van twee pontons om effortless over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur ponton boot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord op hen .

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier zijn enkele van de meest ervaren redenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep reist, maar ook als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met verschillende generaties mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus en mobiliteit hebben. Maar ponton boten zijn ideaal en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan een dozijn passagiers, alsmede coolboxen en opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er natuurlijk heel veel boot typen zijn om te gaan varen terwijl je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je een ponton boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om in luxe te varen naar locaties waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de grootste redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om aan te denken bij het varen met een ponton boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen