Een Pontonboot Huren in Demmerik

Een Pontoonboot is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Waarom een Pontoonboot Huren in Demmerik

Een Pontoonboot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoonboot in Demmerik. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere boten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontoonboot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoonboot. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

Door de uitgebreide zittingen is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontoonboot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere boten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoonboot is minder motorvermogen voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Pontonboot Huren in Demmerik

Het online huren van een pontonboot is een ideale manier om het buitenleven te ervaren.

Slechts een dag in een pontoon boat op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Onze organisatie zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele pontonboot.

Wat precies is een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal soort loungeboot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben pontonboten onlangs meer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , nu zijn pontoon boats juist zeer geschikt voor een dag op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te leveren met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten gebruiken twee of drie pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele pontonboot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een dag op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier enkele van de meest herkenbare redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om een grotere groep mensen op een boot tegelijkertijd bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met wisselende generaties mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie en sportieve voorkeur hebben. Maar ponton boten zijn ideaal en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende ruimte aan 12 mensen, alsmede koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er natuurlijk heel veel manieren zijn om te varen terwijl je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontonboot. Als je onze pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om in luxe naar locaties te varen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van de pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een pontonboot

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten op een pontonboot is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om bij stil te staan bij het varen met onze pontonboot

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden . En uiteraard op alle andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen