Ponton Boot Huren in Achterbos

De Ponton Boot is het meest comfortabele boot type voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Voordelen van een Ponton Boot Huren in Achterbos

Een Ponton Boot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Ponton Boot in Achterbos. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen boten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Ponton Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Ponton Boot. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

Door de grote comfortabele banken is er voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Ponton Boot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere typen boten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Ponton Boot is een kleinere motor genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Pontonboot Huren in Achterbos

Het online huren van een pontonboot is een perfecte manier om het waterleven te verbeteren.

Een dag op een op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze betaalbare pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een type loungeboot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontoon boten onlangs weer aangeprezen door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn pontoon boats juist perfect voor vaartochten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten twee (of drie) pontonbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar ruime plassen om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan varen op een dag of avond op het water.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord van de boot op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier slechts enkele van de meest ervaren beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is natuurlijk heel handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of als je een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging zijn] om iedereen  aan boord tegelijkertijd bij de geplande activiteiten te betrekken, dat geldt zeker bij meerdere generaties mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar pontoon boten zijn geschikt en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan twaalf passagiers, alsmede koelboxen en ze bieden onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel verschillende manieren zijn om het water op te gaan terwijl je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je de pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om naar te varen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontonboot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontonboot

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een pontonboot is grootste redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om bij stil te staan bij het varen met onze pontonboot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien ons boot verhuur bedrijf contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden op het water. En uiteraard ook op alle andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen