Huur comfortabele Ponton Boot in Baambrugse Zuwe

De comfortabele Pontoon Boat is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Pontoon Boat Huren

Voordelen van Pontoon Boat Huren in Baambrugse Zuwe

Een Pontoon Boat is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoon Boat in Baambrugse Zuwe. En dat ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontoon Boat heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoon Boat. En dat ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontoon Boat!

Door de uitgebreide loungebanken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontoon Boat heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoon Boat is een lichtere motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Pontonboot Huren in Baambrugse Zuwe

Het huren van onze ponton boot is een geweldige ervaring om je waterleven te ervaren.

Slechts een paar uur op een ponton boot op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende locatie voor ieders wensen. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben pontonboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam en krap, nu zijn ponton boten ideaal voor een dag in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontonboten gebruiken twee pontons om moeiteloos over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren ponton boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal om met collega’s te gaan varen op een dag (of avond) op het water.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier geven we slechts enkele van de meest herkenbare redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s tot 12 personen. Dit is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, of wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om de hele groep samen bij de activiteiten te betrekken, vooral bij verschillende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en niveaus van energie maar ook sportiviteit hebben. Maar ponton boten zijn gemakkelijk en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan een dozijn passagiers, alsmede koelers en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er natuurlijk veel verschillende manieren zijn om te varen als je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je onze ponton boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om in luxe naar plaatsen te gaan waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de ponton boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire optie zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om bij stil te staan bij het varen met een ponton boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons boot verhuur bedrijf eventueel contact met u op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En ook op andere scheepvaart
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen