Huur een Ponton Boot in Waverveen

Een Lounge Boot is het ideale boot type voor een dagje waterrecreatie

Lounge Boot Huren

Voordelen van een Lounge Boot Huren in Waverveen

Een Lounge Boot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Waverveen. En dat zie je terug in de verhuur prijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Lounge Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat zie je terug in de verhuur prijzen van een Lounge Boot!

Door de grote comfortabele zittingen is er voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Lounge Boot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is een lichte motor al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Waverveen

Het huren van een pontonboot is een perfecte ervaring om het waterleven te ervaren.

Slechts een dag op een op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Deze website zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een pontonboot.

Wat precies is een pontonboot?

Een pontonboot is een type lounge boot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren meer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn ze zeer geschikt voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boats twee of drie pontonbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar grote meren om te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe pontonboot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten ideaal om met de hele familie te gaan varen op een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand achterin op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren?

Hier een paar van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, maar ook wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je pontonboot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontonboot

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontonboot is een van de belangrijkste redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met een pontonboot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat we contact op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk ook op andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen