Een comfortabele Ponton Boot Huren in Wilnis

De comfortabele Pontonboot is het uitstekende boot type voor een dagje waterrecreatie

Pontonboot Huren

Voordelen van Pontonboot Huren in Wilnis

Een Pontonboot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontonboot in Wilnis. En dat voordeel ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontonboot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontonboot. En dat voordeel ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

Door de comfortabele banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontonboot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is een kleine motor voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Mooie Pontonboot Huren in Wilnis

Het online huren van een pontoon boot is een uitstekende manier om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een ponton boot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende plek voor ieders wensen. Pontoonboot-huren.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een mooie pontoon boot.

Wat precies is een pontoon boot?

Een pontonboot is een soort plezierboot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn pontoon boten ideaal voor excursies op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten gebruiken twee of drie pontonbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar grote wateren om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect om met het gezin te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren?

Hier zijn slechts enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen collega’s tot 12 personen. Ruimte is vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als de kapitein een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van de pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontoon boot

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontoon boot is een van de grootste redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met een pontoon boot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien onze organisatie eventueel contact op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden . En natuurlijk op andere scheepvaart
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen