Huur comfortabele Ponton Boot in Aan de Zuwe

De comfortabele Party Boot is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Party Boot Huren

Waarom Party Boot Huren in Aan de Zuwe

Een Party Boot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Party Boot in Aan de Zuwe. En dat voordeel ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Party Boot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Party Boot. En dat voordeel ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Party Boot!

Door de comfortabele banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Party Boot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Party Boot is minder vermogen al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Pontonboot Huren in Aan de Zuwe

Het online huren van een pontoon boot is een perfecte oplossing om het buitenleven te te beleven.

Een paar uur op een pontoon boot op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze betaalbare pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een soort plezierboot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren meer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en krap, nu zijn ze ideaal voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot onze organisatie in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Ponton boten maken gebruik van twee (of drie) pontons om effortless op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een ponton boot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime plassen om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur pontoon boot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier zijn slechts enkele van de meest ervaren redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s . Deze ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om iedereen  aan boord tegelijkertijd bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, vooral als je te maken hebt met meerdere generaties mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn geschikt en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan twaalf passagiers, alsmede koelboxen en ze bieden bijvoorbeeld onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel boot typen zijn om te gaan varen terwijl je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je onze pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om comfortabel te varen naar waar je in het water kunt springen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontoon boot

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een pontoon boot is belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire optie zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met onze pontoon boot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien ons boot verhuur bedrijf eventueel contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden . En op andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen