comfortabele Pontoonboot Huren in Mijzijde

Een comfortabele Ponton Boot is het meest comfortabele boot type voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Waarom Ponton Boot Huren in Mijzijde

Een Ponton Boot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Mijzijde. En dat zie je terug in de verhuur kosten van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Ponton Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat zie je terug in de verhuur kosten van een Ponton Boot!

Door de uitgebreide zittingen is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Ponton Boot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is een lichtere motor al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Mooie Pontonboot Huren in Mijzijde

Het huren van een pontoon boat is een uitstekende manier om je waterleven te verbeteren.

Slechts een paar uur op een pontoon boat op het water met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze mooie pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal soort plezierboot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben ze onlangs weer aanbevolen door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag , nu zijn pontonboten juist ideaal voor een dag in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontonboten twee (of drie) pontons om moeiteloos over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontoon boat is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal om met de hele familie te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier enkele van de meest ervaren beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is heel handig als je met een grote groep vaart, of als de kapitein een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan soms lastig zijn] om een grotere groep aan boord tegelijkertijd bij een georganiseerde activiteit te betrekken, zeker bij meerdere generaties mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie en sportieve voorkeur hebben. Maar onze pontoon boten zijn gemakkelijk en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan twaalf mensen, alsmede coolboxen en ze bieden onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er veel type boten zijn om te varen terwijl je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je een pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , om comfortabel naar locaties te gaan waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van je pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de juiste huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met onze pontoon boat

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat onze organisatie contact op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf over je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En natuurlijk op andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen