Pontoonboot Huren in Slikkendam

De Pontoon Boat is het uitstekende boot type voor een dag plezier op het water

Pontoon Boat Huren

Voordelen van Pontoon Boat Huren in Slikkendam

Een Pontoon Boat is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoon Boat in Slikkendam. En dat voordeel merk je in de huurprijzen van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontoon Boat heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoon Boat. En dat voordeel merk je in de huurprijzen van een Pontoon Boat!

Door de grote uitgebreide zittingen is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontoon Boat alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten liggen op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoon Boat is een kleinere motor genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Slikkendam

Het online huren van onze pontonboot is een geweldige oplossing om je waterleven te ervaren.

Slechts een dag op een pontonboot op het water met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor ieders wensen. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze mooie pontonboot.

Wat is een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben ze onlangs weer in de schijnwerpers geplaatst door meerdere voordelen van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn ponton boten juist ideaal voor watersport op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot is Pontoonboot-huren.nl in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boats maken gebruik van twee pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote meren om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren pontonboot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen en volwassenen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier zijn slechts enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep reist, maar ook wanneer je een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te plannen.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om een grotere groep mensen op een boot tegelijkertijd bij een georganiseerde activiteit te betrekken, zeker bij meerdere generaties, mensen die veelal verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar pontonboten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan een dozijn passagiers, evenals koelers en opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er veel verschillende boot types zijn om te gaan varen als je hier in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je een pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om te varen naar locaties waar je in het water kunt springen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontonboot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een pontonboot

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste huurboot zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met onze pontonboot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf eventueel contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk ook op andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen