Huur comfortabele Pontoon boot in Woerdense Verlaat

De comfortabele Ponton Boot is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Waarom Ponton Boot Huren in Woerdense Verlaat

Een Ponton Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Woerdense Verlaat. En dat voordeel in kosten ervaar je in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Ponton Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat voordeel in kosten ervaar je in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

Door de groot formaat uitgebreide banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Ponton Boot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is een lichte motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Pontonboot Huren in Woerdense Verlaat

Het huren van een pontoon boot is een perfecte manier om je waterleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een type lounge boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontonboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers door overduidelijke voordelen van pontons. In het verleden waren ze vrij traag , nu zijn ze juist zeer geschikt voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Ponton boten maken gebruik van twee pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren pontoon boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect geschikt om met de hele familie te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand op de boot op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier zijn slechts enkele van de meest ervaren beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Dit is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep reist, of als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan een uitdaging zijn] om een grotere groep mensen op een boot bij de activiteiten te betrekken, vooral als je te maken hebt met verschillende generaties mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook sportiviteit hebben. Maar onze pontonboten zijn geschikt en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan 12 passagiers, alsmede koelboxen en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van pontoon boot

Hoewel er natuurlijk heel veel boot typen zijn om te gaan varen terwijl je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je onze pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , of om comfortabel te varen naar waar je in het water kunt springen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen regels van de pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten is grootste redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor onder andere familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met een pontoon boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf eventueel contact op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En uiteraard op andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen