Een comfortabele Pontoonboot Huren in Mijnden

Een comfortabele Lounge Boot is dé meest comfortabele boot voor een dagje waterrecreatie

Lounge Boot Huren

Waarom een Lounge Boot Huren in Mijnden

Een Lounge Boot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Mijnden. En dat zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

Door de grote uitgebreide loungebanken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Lounge Boot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Lounge Boot is een kleinere motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Pontonboot Huren in Mijnden

Het huren van onze pontoon boot is een geweldige oplossing om het waterleven te verbeteren.

Een dag in een ponton boot op het water doorbrengen met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze ponton boot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een type loungeboot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren meer in de schijnwerpers door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag , nu zijn ponton boten perfect voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Ponton boten maken gebruik van twee (of drie) pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar grote meren om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes eenvoudig kunnen zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren

Hier geven we enkele van de meest herkenbare redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep reist, of als de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan lastig zijn] om iedereen  aan boord samen bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, vooral als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en energie niveaus maar ook mobiliteit hebben. Maar ponton boten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan 12 passagiers, evenals koelers en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontoon boot

Hoewel er heel veel boot typen zijn om het water op te gaan als je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je onze pontoon boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , en om in luxe naar plaatsen te gaan waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de regels van je pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met onze pontoon boot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen