Huur een comfortabele Ponton Boot in Laagnieuwkoop

De comfortabele Pontoonboot is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Voordelen van een Pontoonboot Huren in Laagnieuwkoop

Een Pontoonboot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoonboot in Laagnieuwkoop. En dat merk je in de huurprijzen van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontoonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoonboot. En dat merk je in de huurprijzen van een Pontoonboot!

Door de uitgebreide lounge-banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontoonboot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere typen boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoonboot is een lichte motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Laagnieuwkoop

Het online huren van een ponton boot is een ideale ervaring om je waterleven te ervaren.

Een paar uur op een op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Boot-Huur.nl zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze betaalbare ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal type loungeboot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze vrij langzaam en klein, tegenwoordig zijn ponton boten juist perfect voor activiteiten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons boot verhuur bedrijf in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten gebruiken twee of drie pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een sport visser bent op zoek naar ruime wateren om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten ideaal om met de hele familie te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes veilig kunnen zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier slechts enkele van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen familie tot 12 personen. Deze ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep reist, of wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan soms lastig zijn] om iedereen  aan boord samen bij een activiteit te betrekken, vooral bij verschillende generaties, mensen die veelal verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar pontonboten zijn gemakkelijk en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan 12 passagiers, evenals coolboxen en opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel boot typen zijn om het water op te gaan terwijl je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een ponton boot. Als je een ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om naar plaatsen te varen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de regels van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een ponton boot

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om aan te denken bij het varen met onze ponton boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien we contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk ook op alle andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen