Een Ponton Boot Huren in Laagnieuwkoop

De Ponton Boot is dé meest geschikte boot voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Waarom Ponton Boot Huren in Laagnieuwkoop

Een Ponton Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Laagnieuwkoop. En dat voordeel merk je als huurder in de huurprijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Ponton Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat voordeel merk je als huurder in de huurprijzen van een Ponton Boot!

Door de grote uitgebreide zittingen is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Ponton Boot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Ponton Boot is een lichte motor al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Pontonboot Huren in Laagnieuwkoop

Het huren van een ponton boot is een perfecte ervaring om het waterleven te te beleven.

Een dag op een op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een ponton boot.

Wat is een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs meer in de schijnwerpers gebracht door meerdere voordelen van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag en klein, nu zijn pontoon boats juist zeer geschikt voor vaartochten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten twee of drie pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan varen op een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren?

Hier slechts enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s tot 12 personen. Ruimte is heel welkom als je met een grote groep reist, of als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan een uitdaging zijn] om een grotere groep mensen aan boord samen bij een geplande activiteit te betrekken, vooral als je te maken hebt met meerdere generaties mensen die veelal verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar ponton boten zijn gemakkelijk en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan een dozijn passagiers, evenals coolboxen en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er heel veel boot types zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je de ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om in luxe te varen naar waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de regels van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een ponton boot

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor o.a. familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om bij stil te staan bij het varen met een ponton boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat we eventueel contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de borden . En natuurlijk op andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen