Een Ponton Boot Huren in Gieltjesdorp

Een Pontonboot is dé uitstekende boot voor een dagje waterrecreatie

Pontonboot Huren

Waarom een Pontonboot Huren in Gieltjesdorp

Een Pontonboot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Gieltjesdorp. En dat zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Pontonboot!

Door de uitgebreide banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontonboot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontonboot is een lichte motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Gieltjesdorp

Het huren van onze ponton boot is een geweldige manier om je buitenleven te ervaren.

Slechts een dag in een pontonboot op het water met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze ponton boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze betaalbare ponton boot.

Wat precies is een ponton boot?

Een pontonboot is een type loungeboot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn pontoon boten juist ideaal voor watersport op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot onze organisatie in staat om een luxe pontonvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Ponton boten gebruiken twee pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren

Hier geven we enkele van de meest opgegeven redenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Ruimte is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan soms lastig zijn] om een grotere groep mensen samen bij een activiteit te betrekken, vooral bij meerdere generaties mensen die veelal verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar ponton boten zijn ideaal en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan een dozijn mensen, alsmede koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er heel veel verschillende boot types zijn om te varen terwijl je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je de ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , en om in luxe naar te gaan waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een ponton boot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is belangrijkste redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met onze ponton boot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons boot verhuur bedrijf contact op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen